El Canelonifest de la Llançadora, un clàssic d’aquestes festes

0
el canelonifest

Dimarts 26 de desembre de 2017
Sala Breakout. Plaça Laietana, 48
Preu: 3 €
Hora: 20.00 h
Organitza: La Llançadora

El Canelonifest ja és un clàssic

Un d’aquest esdeveniments que marquen les festes a la nostra ciutat. Ens permet celebrar el Sant Esteve tot fent baixar els canelons escoltant bona música en directe.

Ens informen que els grups que hi participaran aquest any faran esforços per escapar-se de la família i oferir-nos un dels seus millors directes (o pitjors… depèn de com vinguin de beguts de casa la iaia)

Les bandes
 • ELL SOL (Sabadell-Holanda)
  Experimenta amb l’acústica més primitiva, la fusta, les cordes…sense recórrer als efectes i deixant al descobert la seva veu cridanera i en clau de folk català. Amb tocs flamencs, de jazz, folk, clàssica, ètnica,…com ell es defineix micro-folk-català-experimental. ( descripció de Susanna Ayllon)
 • CUC (Sabadell)
  Un guitarra de rock i rhythm and blues, una bateria de cor post-rock i vagatge folk experimental i un enginyer creen sonoritats atmosfèriques post-rockeres. Amb innfluències de Slint, Mogwai, Explosions in the sky, Sonic Youth, Shellack, June Of 44, Enables…
 • EL TERCER SEMESTRE (Sabadell)
  El Tercer Semestre són de Sabadell, ja els coneixeu i cada dia ens sorprenen més, han ampliat la formació i després de veure’ls a la passada festa major de la ciutat hem volgut repetir! qui no repeteix canelons? Estil: Mathrock, progressiu,Instrumental,
 • UDOL (Caldes de Montbui)
  Format a principis del 2013. Els directes del duo et fan sagnar les orelles, somrius de felicitat i se’t descol·loca el cap del coll , tot això mentres intentes contar la quantitat de pedals que porta en Roque, el guitarra. Èpic és poc per definir-los. Estil: Rock, Sludge, psicodèlia
-Publicitat-