El Magnificat de John Rutter, obra sacra plena de color i contrastos

0

Divendres 8 de desembre 2017
Església de la Puríssima. Via Massagué, 19
19.00 h
Preu: 12.00 h

El Magnificat de John Rutter és una obra sacra que destaca pel seu vigor i brillantor i que resulta impactant per a l’oient. Rutter (Londres, 1945) és un dels compositors més reconeguts del món coral contemporani.

La seva esplèndida versió del “Magnificat”, està inspirada en les festes en honor de la Verge que se celebren a països com Espanya, Mèxic i Puerto Rico, i és una explosió de lloança, alegria i confiança en Déu. Plena de color i contrastos però també d’equilibri entre veus i orquestra.

Concert per a cor i orquestra a càrrec de l’Orfeó de Sabadell, l’Orquestra de cambra de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza i la recent creada plataforma musical “And & Cat Music Coral”, que uneix Catalunya i Andalusia des de la Música.

Direcció: Gregorio S. Rodríguez Ruiz.

 

-Publicitat-