Generalitat intervinguda. Què passarà a partir d’ara?

0
republica catalana

Dilluns 4 de desembre 2017
Auditori Casal Pere Quart. Rambla, 69
19.30 h
Gratuït

Tenim la Generalitat intervinguda, què vol dir?, què implica?, com tenim la Hisenda catalana, què passa i com ens influeix o no la fugida de les seus de les empreses, fins a quin punt és important, com ens afecta.

A càrrec de David Fernàndez, enginyer industrial i economista, és vicepresident del Centre Català de Negocis (CCN) des de l’any 2014 on treballa activament en la definició de l’estratègia de l’entitat amb l’objectiu d’influir políticament en el futur de Catalunya.

Valorarà des del punt de vista econòmic què significa la intervenció de l’administració pública per l’article 155, fins a quin punt afecta la sortida de les seus d’empreses, la dependència amb el BC Europeu, aliances amb altres països,  punts forts i punts febles en la negociació amb l’estat, etc.

Activitat inclosa dins el Cicle de xerrades República catalana organitzat per l’ANC Sabadell.

-Publicitat-