Idea presenta A flor de pell a La Capella

0
Idea presenta a flor de pell

Diumenge 24 de desembre 2017
Capella Can Gambús
12.30 h
Gratuït

A flor de pell, debut discogràfic d’Idea

Aquest primer treball d’Idea és un recull de vivències, de formes d’encarar la vida, reflexions (reals i no tan reals) i molts sentiments. Un cant a la vida i l’amor, que és el que li dóna sentit. És per això que l’han titulat “A flor de pell”.

El disc combina sensibilitat i frescor, i compta amb col·laboracions de noms de la jove escena musical catalana, com Sílvia Artigas, Itaca Band, Alquadrat, Ovella Xao, Trast, Ojo de buen Cubero i Animal.

Idea Música es presenten en el panorama musical català amb una certa mirada cap als grups pioners del que coneixem com a rock català, com ara Sau, Sopa de Cabra, Lax’n’Busto… Però ho fan amb una sonoritat renovada, captant l’essència de l’època actual i marcant un estil propi dins dels paràmetres del pop i el rock.

-Publicitat-