Il·lusions estereoscòpiques de Lluís Dubreuil

0

Fins el 24 de febrer de 2018
Alliance Française. Sant Joan, 35
Inauguració: 19.30 h
Gratuït

L’estereoscòpia és una tècnica capaç de recollir informació visual tridimensional per crear la il·lusió de profunditat d’una imatge. La il·lusió de la profunditat en una imatge bidimensional és creada presentant una imatge lleugerament diferent per a cada ull, com succeeix en la nostra forma habitual de recollir la realitat.

Lluís Dubreuil (enginyer,  professor de fotografia estereoscòpica de l’escola CITM de la UPC de Terrassa, fundador de Global3DSolutions), ha guanyat diversos premis a exhibicions estereoscòpiques internacionals amb algunes de les peces anàglifes seleccionades per a aquesta exposició, on sotmet imatges emblemàtiques de Sabadell a processos creatius mitjançant tècniques digitals.

-Publicitat-