La Cursa de Cap d’Any de Sabadell fixa assolir els 2.000 corredors en una altra crida a la solidaritat

0
la cursa de cap d'any
  •  El caràcter solidari s’amplia i col·labora amb la Creu Roja

Esport i solidaritat. L’equació que està consolidant la Cursa de Cap d’Any de Sabadell: MAAS La Nostra, que enguany arriba a la setena edició, per establir-se com una prova “de territori”, ha dit el director, Aleix Muñío. En aquests sis anys més de 10.000 corredors han desfilat pels carrers de la ciutat. La majoria de la pròpia localitat i la comarca, tot i que també hi ha presència de veïns de Barcelona i Mataró.

En aquest sentit, ha posat l’accent en un 33% de participació femenina. Muñío ha destacat que el fet que el recorregut sigui de cinc quilòmetres “és assequible” i converteix la cursa en una festa.

Per sobre tot, el director de la Cursa de Cap d’Any de Sabadell: MAAS La Nostraestà més satisfet per la vessant solidària “que el 2011, en la primera edició, ja va començar. A partir d’aquí vam veure que s’havia de fer alguna cosa”. La prova, poc a poc, ha anat abocant-se cap aquest àmbit (continua)

-Publicitat-