Mai es fuig massa lluny, de Jordi López Puig

0
Mai es fuig massa lluny

Dimecres 20 de desembre 2017
Alliance Française. Sant Joan, 35
19.30 h
Gratuït

Presentació del llibre Mai es fuig massa lluny del sabadellenc Jordi López Puig.

Sinopsi

Al Pol la seva parella l’ha deixat, el món que ell imaginava com un fet estable s’ha fet miques. Incapaç de reflexionar i de prendre alguna decisió sobre la seva vida fuig a través de viatges per la vella Europa, per acabar sucumbint en el sexe. Un seguit d’aventures el duran a un punt de no retorn on haurà d’apostar per la valent determinació de tornar a equivocar-se.

L’autor

“Jordi López Puig (Sabadell, 1978). Llicenciat en Psicologia. Ha dilapidat la seva joventut en bars, escrivint poemes, fent recitals i treballant en el camp social i sanitari. Ha publicat dos poemaris: Vull la teva cloïsa (2012), Dies de ressaca sense ulleres de sol (2013). No accepta que canta fatal i ho continua fent a la dutxa. Li encanta caminar descalç, cuinar amb una copa de vi i perdre’s en països llunyans. Té la tara de la imaginació, i a vegades pot ser perillosament irònic. Si el veieu pel carrer vigileu perquè pot estar somniatn”.

-Publicitat-