Maid Cafè a Sabadell: segona edició

0
maid cafe
Il·lustració de Mireia Girbau

Dissabte 16 de desembre 2017
Associcació Cercle Mil·lenari. Local Juvenil Emprius. Carrer dels Emprius, 11
De 10 a 20.00 h
Gratuït

Després d’una primera edició exitosa, torna el Maid Cafè, una iniciativa importada del Japó, que es tracta d’un cafè temàtic on les persones que atenen el públic van vestides d’una forma molt particular: d’animé. És a dir, de personatges d’animació japonesa.

Durant aquesta jornada japonesa hi podràs trobar productes japonesos, cafè temàtic, tallers, sorteigs, jocs de taula i cartes, actuacions i balls.

Organitzada per l’Associació Cercle Mil·lenari, una associació de joves de Sabadell, creada el 2015, que es dedica a fer i promoure activitats lúdiques i culturals enfocades a l’oci alternatiu: cultura japonesa, videojocs, jocs de taula, cartes i rol.

-Publicitat-