Matrimoni a la italiana al Teatre Sant Vicenç

0
matrimoni italiana

Divendres i dissabtes 19 i 20 de gener 2017
Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal, 103 
Hora: 22.00 h
Preu: 10 € / Club Week&: 8 € / taquilla: 93 717 94 01

Els espectadors de la clàssica representació del dia de Nadal a la nit es traslladaran a Nàpols per viure una de les trames tragicòmiques més intenses de la història del teatre i del cinema. Es tracta d’Un matrimoni a la italiana una proposta teatral, dirigida per Òscar Muntanya, basada en l’obra d’Eduardo di Filipo, Filomena Marturano i en la pel·lícula de Vittorio De Sica interpretada per Sofia Loren i Marcelo Mastroiani.

En aquest cas la Loren i el Mastroiani creualtencs són Núria Martínez i Xeui Jiménez, que interpreten una parella formada per Filomena, que va haver de prostituir-se durant la II Guerra mundial en no trobar altra feina, i Domenico, un ric home de negocis que s’enamora d’ella. Amb aquest punt de partida s’anirà descabdellant la seva relació plena de tempestes i calmes, alts i baixos, d’enfrontaments histriònics i acompanyada amb un seguit de personatges, típicament italians, que van apareixent i completen la història.

Un matrimoni a la italiana és considerada com una obra del neorealisme italià i ens situa als anys quaranta del segle XX, per això cal destacar la feina de les modistes del Centre per vestir els personatges segons aquesta època.

Argument

En el Nàpols de la postguerra, Filumena Marturano, una dona de la vida, intenta sobreviure buscant l’estabilitat emocional i amorosa amb Domenico Soriano, un important empresari napolità. Filumena farà un pas transcendental i canviarà el seu destí amagant un secret del tot inesperat.

Intèrprets: Núria Martínez, Xeui Jiménez, Francina Asensio, Francesc Conesa, Anna Rocamora, Clara Camps, Jordi Amat, Àlex Turu, Oriol Amat, Nil López, Clara Palau, Quirze Casablancas, Germà Català, Pere Muntanya i Bernat Rodríguez.
Direcció: Òscar Muntanya, Òscar Rodríguez i Francesc Rocamora

 

-Publicitat-