Els nous Pastorets del Teatre Sant Vicenç

0
els nous pastorets

Diumenges 28 de gener 2018
Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal, 103
17.30 h / Dia 14 gener també 11.00 matí
Preu: 10 € / Club Week&: 8 € / taquilla 93 717 94 01

Els nous Pastorets conjuguen tradicionalitat i innovació

L’obra més emblemàtica de la temporada teatral afronta un punt d’inflexió en la història d’aquesta producció en el teatre Sant Vicenç, amb una aposta ambiciosa i decidida que
pretén conjugar el seu caràcter tradicional amb una innovació a tots nivells.

La renovació dels decorats suposa ineludiblement una posada en escena que trenca amb el que s’ha fet en els darrers anys. Alhora hi ha una renovació a nivell de vestuari i a nivell de so, amb una actualització de la banda sonora. Entre altres, es podrà
escoltar una nova versió de la cançó dels Pecats capitals, gravada als estudis Ten Productions.

En una mateixa sessió tindrem una conjunció d’Els pastorets de sempre amb Els nous pastorets. Els 75 anys de recorregut amb una projecció de futur.

La importància de l’obra de Folch i Torres

Els pastorets és una obra que ens parla de la dualitat entre el bé i el mal, amb un missatge religiós, òbviament, però també molt patriòtic; fa un fort homenatge a Catalunya. A part d’això, és una obra infantil i molt humana, que intenta retratar maneres de ser i de fer de personatges força diferents; sensacions i emocions que mouen les persones: la por i la golafreria del Rovelló, la picardia del Lluquet, la ràbia del Satanàs.

El muntatge combina escenes amb tocs d’humor, sobretot les que protagonitzen en Rovelló i en Jeremies, amb d’altres una mica més fosques, com les de Satanàs, Llucifer i els pecats capitals, i algunes molt tendres, amb la Verge i el seu seguici d’àngels. Tot plegat, una combinació d’ambients entranyables que deixen a tots els públics amb lamb la boca oberta.

Direcció: Gerard Tomàs i Oriol Rifer
Direcció dimonis: Albert Mitjans i Mariona Gandoy
Direcció àngels: Mariona Ubia i Júlia Vilalta

-Publicitat-