Ofiura ens porta el seu “tropical indie”

0
ofiura

Diumenge 17 de desembre 2017
Capella Can Gambús. Parc de Can Gambús.
12.30 h
Gratuït

Ofiura és la banda barcelonina d’indie/pop formada pel Blai, el Jeroni, el Juan i el Leo.

Tots ells formaven part de Born54, projecte musical d’indie/folk amb el qual van gravar dos LPs. Born54 va abandonar la seva activitat el 2014 després de completar més de cent concerts per tota Espanya i de que els alguns dels seus temes sonéssin en campanyes de publicitat de marques com Inditex, Henkel o Suramericana i a programes de Cuatro, TVE2 i TV3.

Després d’un periode de descans, els quatre tornen amb força amb un projecte sòlid que  combina la seva experiència i trajectòria musical que han compartit amb un nou estil fresc i madurat, que la crítica ha batejat com a “tropical indie”.

El primer treball d’Ofiura va ser llançat el maig de 2016, amb el títol So Sweet. Aquest tema desenfadat, creat a partir d’una interessant i divertida història, va ser rebut amb una fantàstica acollida pel públic i acabaria convertint-se en el primer single del que serà el seu primer àlbum sota el nou nom.

 

 

-Publicitat-