2018: un any vermell

0
2018 un any vermell

Dimecres 10 de gener de 2018
Agrupació Astronòmica de Sabadell
Prat de la Riba s/n
Entrada lliure

Mart, el planeta vermell

L’any 2018 sentirem parlar molt de Mart, el planeta vermell. El 27 de juliol assolirà la mínima distància a la Terra coincidint amb una espectacular Lluna enrogida al seu costat. Mentrestant, la nau InSight estarà de camí cap al planeta. Però també hi haurà altres esdeveniments notables al llarg de l’any.

A càrrec de Carles Schnabel. És llicenciat en biologia, però es dedica professionalment a la divulgació de l’astronomia. Va ser director científic i actualment és vicepresident de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. És coordinador de les observacions d’ocultacions i col·laborador en l’elaboració de les efemèrides per la revista Astrum.

-Publicitat-