4 hiverns presenta Decimals en un concert vermut

0
4 hiverns

Diumenge 28 de gener de 2018
La Capella. Parc de Can Gambús, 1
12.30 h
Entrada lliure

4hiverns, sons càlids i delicats

Durant el primer any de vida, 4hiverns ha estat present en concerts, festivals i cicles com Primavera Sound, PopArb Curtcircuit, Sofar Sounds, Becool live, Delicatessen, Antiga fàbrica damm, Final concurso Festival Pròxims, Concerts Perquè Si (Centri Cívic Urgell).El disc va tenir una molt bona rebuda per part de la crítica especialitzada i va ser escollit com un dels millors de 2014 per la revista binaural i AlicanteLiveMusic

​A diferència del primer disc, el segon treball “Decimals” s’ha gestat al local d’assaig i amb la col·laboració de la resta de la banda (Ramon Aragall, Pedro Font i Alex Molas) per intentar trobar un color més cru i un so més directe i potent. La intenció és mantenir l’esperit intimista de les composicions i lletres però a la vegada explorar i experimentar amb noves sonoritats: bateries electròniques, samplers i sintetitzadors analògics.

“Íntimas reflexiones que respiran junto a pequeñas pinceladas en las que se retratan la fijación de un amor platónico (“Dins del teuabric”), la capacidad para valorar los hechos desde la distancia (en este caso, adoptando el rol de un astronauta, como “La revolució universal”) o hacer frente a la adversidad con la fortaleza propia de los optimistas (“Males herbes”, “Aturem l’ham”)”. (MondoSonoro)

 

-Publicitat-