A vore. Sònia Gómez & Astrio & Ramon Balagué. L’Auditori

0
a vore

25, 26, 27 i 28 de gener de 2018
L’Auditori de Barcelona. Lepant, 150
Preu: 15 € / compra online

A vore

Un projecte de mestissatge temporal i “tradificció” sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre.

Fa més de cent anys una nova tendència en música i dansa s’extenia des de Viena per tota Europa fins arribar a la ciutat de Tortosa. Los iaios se posaven les mans al cap veient com los valsets i los balls agarrats desbancaven ritmes i costums de sempre. Lo modern era allò i l’espècie invasora transformava una manera de fer i sentir.

“A vore” és un projecte de recerca musical i dancística que treballa a partir del document i l’expressivitat tradicional, los ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix Ebre-Montsià i Baix Maestrat, i les fa dialogar amb la música d’Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez.

Sònia Gómez, Ramon Balagué, direcció
Astrio, Pau Puig, música
Carme Balagué, Sònia Gómez, balladores
Pere Gumbau, Ramon Balagué, documentació
Elclimamola, producció

 

 

-Publicitat-