Amparo Moreno assessorarà en la creació d’una Filmoteca a Sabadell

1
amparo moreno
  • L’actriu firma contracte per 4 mesos com assessora de l’àrea de Promoció de la Ciutat i Innovació
  • La seva funció passarà per ajudar a construir un programa adaptat als diferents públics de la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell ha contractat l’actriu Amparo Moreno per un termini de 4 mesos. La seva funció serà assessorar l’àrea de Promoció de la Ciutat i Innovació en la creació d’una programació per a la nova Filmoteca de la ciutat, que se situarà a l’auditori del carrer Lacy. Tot plegat, sense calendari d’execució tancat a dia d’avui.

Moreno ha estat presentada en roda de premsa aquest dimarts a l’Ajuntament, en una roda de premsa en què hi han participat la tinent d’alcalde de l’àrea, Marisol Martínez, i el regidor de Foment de les Arts Audiovisuals, Miquel Soler.

El projecte passa per establir una programació estable en què es puguin oferir continguts cinematogràfics que no entren dintre del circuit comercial, ja sigui perquè es tracta de pel·lícules antigues o perquè no es passen en cinemes convencionals. “Hem estat treballant per dissenyar què és allò que volem recuperar o a qui volem arribar, una sèrie de pel·lícules que ara mateix no es veuen, volem arribar a una generació que no ha pogut conèixer els grans clàssics en pantalla gran, en versió original en molts casos i amb so de cinema”, ha assenyalat Soler.

“Farem molt brainstorming, hem de pensar què fem, si cinema negre, cicles de directors, d’actors, d’actrius, de teatre filmat…”, ha afegit la mateixa Moreno, que ha destacat que encara no està molt definida la seva aportació. (continuar llegint)
-Publicitat-

1 COMENTARI