Cicle de Cant Coral: Coral La Carena + Cants al Vent

0
cicle de cant coral

Dimarts 30 de gener de 2018
Fundació Bosch i Cardellach. Indústria, 18
19.30 h
Entrada lliure

Cicle de Cant Coral

Una de les característiques singulars que presenta la nostra ciutat és la del nombre de formacions corals que existeixen al llarg i ample de la nostra geografia urbana. Algunes d’aquestes formacions són ben conegudes per la ciutadania i d’altres no tant. És precisament per donar a conèixer la importància del moviment coral sabadellenc, que Joventuts Musicals de Sabadell (JJMM) i la Fundació Bosch i Cardellach han decidit posar en marxa aquest cicle anual

CORAL LA CARENA. Director: Marc Alguersuari

La Coral de la Unió Excursionista Sabadell es va fundar el 6 de novembre de 1961, aprofitant l’afició al cant i a la música en general dins l’ambient excursionista, i des d’un bon començament ha estat dirigida per Joan Auladell. Des dels seus inicis, s’ha dedicat a difondre el cant i, a més de cantar sobretot per les nostres muntanyes, valls i ermites, l’estima a la música i la seva universalitat, ha fet que arribés la seva activitat per llocs, contrades i països d’arreu.

CANTS AL VENT. Director : Sergi Edo

Cor fundat a Sabadell l’any 1995 per un grup de persones que volien passar-ho bé tot cantant. La primera directora de la formació fou Gemma Fernández que tingué cura del cor fins l’any 2014. D’aquesta primera etapa en sobresurt la constància i la voluntat de progrés que animarà al grup i que permetrà mantenir-lo viu. L’any 2015, coincidint amb el relleu en la direcció, el cor experimentarà una profunda renovació sota el mestratge de Sergi Edo que impulsarà un nou projecte musical més d’acord amb les capacitats i possibilitats del grup de cantaires. Resultat d’aquesta aposta, “Cants al Vent” no trigarà en començar a créixer musicalment i interpretativament, a partir d’un repertori popular i eclèctic amb l’objectiu d’obtenir els millors registres possibles de la formació.

Altres concerts del cicle
Dimarts 13 de febrer Cor Iubilo.
Dimarts 27 de febrer Coral Piafònica
-Publicitat-