Concert de piano amb Meritxell Brugué

0
concert de piano

Dijous 1 de febrer de 2018
Acadèmia de Belles Arts. Passeig Manresa, 22
19.00 h
Preu: 7 € / Club Week&: 5 €

Concert de piano amb Meritxell Brugué

Nascuda a Sarrià de Ter l’any 1993, s’inicia al piano a l’edat de vuit anys. Més endavant cursa el Grau Professional al Conservatori Isaac Albéniz de Girona amb la professora Ma Àngels Pardàs obtenint la màxima qualificació en piano. Posteriorment estudia a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb Adolf Pla i Denis Lossev i a la Guildhall School of Muisic & Drama de Londres, on realitza el Màster en Interpretació, becada per la mateixa institució, amb els professors Peter Bithell i Carole Presland.

​Durant la seva formació ha rebut classes i consell dels professors Luiz de Moura, Alexis Golovin, Laura Roberts, Carles Marqués, Kennedy Moretti i Francisco Poyato, entre d’altres.

Ha estat premiada en diversos concursos entre els quals destaquen el segon premi al VII Concurs d’Interpretació Musical Vila de Salou (2008), el segon premi del Concurs d’Interpretació del Conservatori Isaac Albéniz (2009), la Menció d’Honor al Concurs de Joves Intèrprets de Catalunya (2010) i el segon premi i premi del públic al Concurs Arjau (2013).

Ha actuat en nombrosos escenaris d’àmbit nacional i internacional com el Milton Court de Londres, l’Auditori de Barcelona i l’Auditori Viader de Girona.

El seu interès per aproximar la música clàssica a un públic més ampli l’ha portat a realitzar concerts a escoles i centres cívics de Catalunya i Anglaterra. L’any 2016 va rebre el Premi Revelació de l’Associació Cultural Magic Room, arran dels concerts pedagògics realitzats.

També s’ha interessat per la interdisciplinarietat de les arts fent projectes conjuntament amb altres formes artístiques entre les quals destaquen la col·laboració amb la London Contemporary Dance School i el treball realitzat amb el prestigiós director de teatre britànic Paul Hunter.

L’aposta de l’Acadèmia Belles Arts pels joves talents

Des de fa un temps l’Acadèmia té com a objectiu mostrar les propostes joves més creatives del panorama local, tan a nivell plàstic com musical. Treballen en col·laboració amb el Conservatori Municipal de Música de Sabadell i amb el Liceu de Barcelona. Per aquesta temporada 2017-2018 continuen amb aquesta aposta per als joves talents i intèrprets de música tan clàssica com contemporània.

-Publicitat-