La Maravillosa cabeza parlante. Concert vermut

0
la maravillosa cabeza parlante

Diumenge 7 de desembre de 2017
La Capella de Can Gambús
12.30h
Entrada lliure

Primer concert vermut de l’any a La Capella

La Maravillosa cabeza parlante ja ha passat per La Capella altres vegades. Aquest cop estrenen els concerts vermuts del 2018. Al seu Bandacamp es defineixen com: cabaret rock, cançó popular melodramàtica, comedy, cançó d’autor, pop experimental. I és que aquest divertit trio de Cornellà desplega uns quants registres.

Es van formar a principis del 2017 i a l’estiu del mateix any ja gravaven el seu primer treball “Autoparlante”, amb dotze cançons de pop-rock marcià, circ i cabaret. El 2009 estrenen el segon treball “Mis queridos trajes salvavidas”. Després va venir “Underground”, fruit d’un concert en directe a la sala Underground de Barcelona. El 2010 presenten “Tarda d’escacs a Sebastopol” i el seu últim treball és “Musaranyes”.

-Publicitat-