Mon pare és un ogre. Companyia La Baldufa

0
mon pare és un ogre

Dissabte 13 de gener 2018
LaSala Teatre. Ronda Roureda, 24
20.00 h
Preu: 8 € / compra online

De petit tothom li deia que el seu pare era un ogre i potser era cert, perquè mai ningú no ha vist un ogre, i ell tampoc no havia vist mai el seu pare… Ara el coneixerà i aprendrà que ni els dolents són tan malvats ni els bons tan bondadosos. Després d’anar-se’n a la sabana per enfrontar-se a l’assetjament entre animals (Safari), La Baldufa es tanca a la cel·la d’una presó per explicar una altra història una mica incòmoda i meravellosament emotiva. Parla del càstig, la culpa, la solidaritat i la justícia. Un viatge necessari a través del gest i el clown que us encongirà i entendrirà a parts iguals. 

Per a nens i nenes a partir de 10 anys

Fitxa artística

Autor i director: Jokin Oregi / Autor i actor: Emiliano Pardo i Enric Blasi / Autor, actor, dissenyador escenogràfic i vestuari: Carles Pijuan / Dissenyador de llums i tècnic en escena: Miki Arbizu / Compositor musical: Òscar Roig

Activitat paral·lela de Mon pare és un ogre

El mateix dissabte a les nou del vespre, trobada-sopar amb la companyia La Baldufa, amb pica-pica gratuït.

Places limitades. Si voleu participar a la trobada-sopar, un cop comprades les entrades envieu un correu electrònic a: lasala@lasalateatre.cat indicant quantes persones sereu.

 

-Publicitat-