Osques, poemari de David Madueño

0
osques
Swimming Pool de Zita Vehil

Divendres 26 de gener de 2018
Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.30 h
Entrada lliure

Introducció a càrrec de Manuel Costa Fernández, editor i crític. Amb la intervenció de Mireia Companys, poeta, i el propi autor.
Osques (Témeno edicions, 2017)

“Els poemes d’Osques són una declaració d’intencions on el poeta ens expressa la seva visió de l’existència i d’alguna manera els recursos per caminar per ella. Un poemari que es divideix en dues parts “La pols dels dies” i “L’escola del viure”, com explica la proposta de l’autor. La segona part la podem llegir encarant cada poema amb el seu corresponent de la primera part, de manera que així obtindrem la possibilitat de retratar la difícil experiència de viure des d’angles diversos”. (Marta Pérez Sierra).

 

-Publicitat-