Protagonist, Cullberg Ballet al Mercat de les Flors

0
Protagonist Cullberg Ballet

Del 2 al 4 de febrer de 2018
Mercat de les Flors. Lleida, 59. Barcelona
Preu: 10-22 € / compra online

Protagonist, Cullberg Ballet

Protagonist és una paràbola sobre els vincles, l’aliança i l’afecte, però també sobre l’aïllament, el control i el distanciament. És una reflexió sobre la humanitat, una història sobre la manera com es congrega la gent i la manera com adopta i accepta rols. Al llarg de tot l’espectacle, l’instint, la resistència i la compulsió esdevenen testimonis de la batalla que ha de lluitar cada individu. I en la lluita per encaixar, a la recerca d’una creença o d’un significat comuns, la comunitat va agafant forma. Aquesta gran peça amb 14 ballarins compta amb la veu d’Elias, artista revelació de Suècia de 2015.

Les obres del coreògraf i ballarí Jefta van Dinther es caracteritzen per un plantejament físic molt rigorós. Per segon cop dirigeix una peça pel Ballet Cullberg, companyia fundada el 1967 que des dels seus inicis s’ha distingit per la seva personalitat escènica, la creativitat i la força tècnica dels seus ballarins.

Coreografia i direcció Jefta van Dinther / Amb Adam Schütt, Anand Bolder, Camille Prieux, Daniel Sjökvist, Darío Barreto Damas (convidat), Eleanor Campbell, Georges Hann, Gesine Moog, Giacomo Citton, Katie Jacobson, Linda Adami (convidada), Núria Guiu Sagarra, Suelem de Oliveira da Silva, Unn Faleide, Vincent Van der Plas / Música i disseny so David Kiers / Veu ELIAS / Disseny il·luminació Minna Tiikkainen.

-Publicitat-