Sàpiens. Sala Flyhard. Barcelona

0
sàpiens

A partir de l’11 de gener 2018
Sala FlyHard. Carrer Alpens, 3 Barcelona
Preu: 14 €/ compra online

Ciència ficció i comèdia es donen la mà en aquesta peça de Roc Esquius, dirigida per Sergi Belbel a la Sala Flyhard.
Sinopsi

Ell és en Valentí Puig, el Conseller de Salut del moment, i com a bon sapiens, ha lluitat incansablement per ser qui és, per ser on és, i per cuidar dels altres. També, com a bon sapiens, està carregat de problemes, gairebé sempre ridículs i insospitats. Ella és la Marga Coll, i tot el que ella és i representa canviarà completament la vida d’en Valentí. I no pararà fins a trasbalsar també la de tota la resta. Ella té una proposta que en Valentí no podrà acceptar, que ni tan sols podrà considerar. Però… la Marga ha arribat per quedar-se. De la manera més absurda. De la manera més eficient. Legalment. Per capgirar-ho tot.

Dramatúrgia Roc Esquius
Direcció Sergi Belbel
Repartiment Enric Cambray i Mireia Portas
AJ. de direcció Antonio Calvo
Espai sonor Jordi Bonet
Disseny il·luminació Kiko Planas
Ajudant il·luminació i so Xavi Gardés
Escenografia Sergi Corbera
Ajudant escenografia Laura Clos
Vestuari Iztok Hrga
Fotografia i cartell Roser Blanch

-Publicitat-