El Trencanous de Txaikovsky-Ivanov

0
el trencanous

Dijous 18 de gener de 2018
Teatre la Faràndula. República, 33
20.30 h
Entrades: 37, 33 i 16 € / compra online

El Trencanous

La producció del Moscow State Ballet compta amb les estrelles del Bolshoi com a protagonistes, més de 40 ballarins en escena i una gran orquestra simfònica.

La màgia de la historia d’El Trencanous, els imaginatius personatges que hi apareixen, l’excelsa música de Txaikovski i el poder visual de la posada en escena fan d’aquest ballet un clàssic ideal per gaudir en família. Sota la forma de conte infantil -amb joguines que cobren vida i una nena que viu amb elles una màgica aventura-, el ballet parla de l’enyorança per la infantesa perduda i del xoc entre realitat i somni. Amb les estrelles del Teatre Bolshoi com a protagonistes, més de 40 ballarins en escena i una gran orquestra simfònica, aquesta sumptuosa producció del Moscow State Ballet captura tota la bellesa i el drama del gran ballet romàntic.

-Publicitat-