Vespres de versos i vi amb Eulàlia Blay i Ricard Garcia

0
vespres de versos i vi

Dimecres 24 de gener de 2018
Alliance Française
19.30 h
Entrada gratuïta (amb copa de vi inlcosa)

Vespres de versos i vi, recital de poesia en companyia d’Eulàlia Blay, Ricard Garcia i una copa de vi
Eulàlia Blay Montmany (Barcelona 1968)

És professora d’art a secundària i escriptora. Publica amb el nom de Lala Blay. Llicenciada en Belles Arts i en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Doctora en Filosofia (2014) per la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre poesia i hermenèutica que tracta de Píndar, Hölderlin i Celan, Premi Extraordinari de Doctorat (2015).

El 2000 guanya el premi Recull-Benet Ribas de poesia amb Liebeslied(Ed. Pagès 2001), i el 2004 el premi de poesia Vila de Vallirana-Josep Maria López Picó amb Plec de claror (Ed. Proa 2005). El 2016 publica el poemari Abstància amb set puntes seques de Rosa Vives i Piqué (Ed. Pont del Petroli). En relació amb la investigació filosòfica, pròximament apareixerà l’assaig El círculo entorn la naturalesa del poema (dins d’una obra col·lectiva, en premsa).

Ricard Garcia (Sant Llorenç d’Hortons, 1962)

És llicenciat en Filologia Hispànica i treballa a l’ensenyament secundari. Participa sovint en recitals de poesia i dirigeix tallers literaris i clubs de lectura. Col·labora esporàdicament en revistes i des de 2004 publica regularment els seus textos al blog Cupressus sempervirens, premiat el 2015 com a millor blog literari en català als Premis Vila de Martorell.

S’han inclòs textos seus en diverses revistes i antologies i ha rebut diversos premis. Ha publicat els llibres de poesia Els contorns del xiprer (XVè Premi de Poesia Josep Fàbregas i Capell 2005), De secreta vida (XXVIIè Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March 2007),  El llibre que llegies (XXXVIè Premi de Poesia Vila de Martorell 2011) i On la sang, (XIXè Premi de Poesia Jaume Bru i Vidal 2016).

-Publicitat-