Anatomia d’un espectacle

0
anatomia d'un espectacle

Dissabte 23 de febrer de 2018
La Vela. L’Esruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Preu: 5 €/ compra online

Anatomia d’un espectacle

Hansel Cereza és un artista multidisciplinari en constant evolució que fa més de trenta-cinc anys qu e aporta innovació al món de l’espectacle. Membre fundador de La Fura dels Baus i director escènic i col·laborador del Cirque du Soleil, Cereza i el seu equip desenvolupen un taller a L’Estruch a l’entorn de les arts escèniques, adreçat a joves intèrprets, que culmina amb l’estrena oberta al públic a La Vela.

Anatomia d’un espectacle (Eines de professionalització) aplega a ballarins i artistes de dansa, circ i teatre de Sabadell, Barcelona i Madrid, i revela que la creativitat s’expandeix sense fronteres gràcies a l’experimentació, l’aprenentatge i l’aproximació lliure a les tècniques circenses.

Fitxa artística

Hansel Cereza, director artístic i escènic.
Creació comunitària pels participants en el taller: Guillem Buxó, Pau Prat, Carme Carretero, Laura Bernaus, Carme Robledillo, Maria Pichin, Sílvia Peinado, Charo Díaz, Hector Puigdomènech, Elisenda Planell, Anna Feliu; Jordi Coll, Mònica Sianos.

-Publicitat-