Aquestes són les activitats de Carnestoltes a Sabadell

0
carnestoltes
NacióSabadell | foto Juanma Peláez
  •  A part de les activitats centrals, n’hi haurà d’organitzades a diferents barris i centres educatius
  • Sabadell celebrarà enguany el Carnestoltes entre el dijous 8 i el diumenge 11 de febrer
  • Les activitats principals les organitza el Grup Disbauxa de Carnaval amb el suport de
    l’Ajuntament de Sabadell

El dijous i el divendres hi haurà propostes al passeig de la Plaça Major. El dissabte 10, a les 12 h, al Mercat Central es recolliran els ingredients per fer la catxaruta –la sopa de Carnaval de Sabadell–, que es farà al Racó del Campanar a partir de les 15 h, la qual es repartirà a partir de les 20.30 h. A la tarda hi haurà hagut diferents activitats a la plaça del Doctor Robert a partir de les 17 h, entre les quals taller de màscares i animació infantil. A les 22 h tindrà lloc el 3r concurs de disfresses i, a les 23 h, s’espera l’arribada del Rei Carnestoltes, que farà el pregó des del balcó de l’Ajuntament.

El diumenge 11, a les 12 h, tindrà lloc un taller de ball de Carnaval a càrrec de l’Esbart Sabadell Dansaire. I, a les 17 h sortirà la rua de Carnaval del carrer de Francesc Layret i seguirà per l’eix central fins a la cruïlla de la Rambla amb la Gran Via. A les 20.30 h es lliuraran els premis de la rua a la plaça del Doctor Robert i a les 21 h tindrà lloc la fi del regnat del Rei Carnestoltes amb l’arribada de la Vella Quaresma i la baixada dels angelets pel Campanar de Sant Fèlix, just abans de cremar el Rei (continua)

-Publicitat-