Bon dia, són les vuit! Antoni Bassas

0
bon dia són les vuit

Dimecres, 21 de febrer de 2018
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19:30h
Entrada lliure

Bon dia, són les vuit! d’Antoni Bassas

Presentació del llibre editat per Editorial Destino i guanyador del Premi Josep Pla 2018. L’acte anirà a càrrec del propi autor.

“Per fi , Antoni Bassas ha deixat escrita la narració d’un programa que va fer història, El matí de Catalunya Ràdio (1995-2008). Bon dia, són les vuit! és un llibre que traspua periodisme i ràdio, on veiem els professionals que van gestar el programa cada dia i els col·laboradors que el van elevar a la categoria d’inoblidable, amb episodis que van fer vibrar l’antena cada matí durant més d’una dècada i que
els oients encara recorden amb nostàlgia.

Però, més enllà del relat en primera persona de la veu que despertava el país, Bon dia, són les vuit! és, també, el llibre de la memòria col·lectiva d’un país que, progressivament, va anar trobant la seva veu”.

-Publicitat-