Els cistells de la caputxeta. Samfaina de colors

0
els cistells de la caputxeta

Dissabte 10 de febrer de 2018
La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
18.00 h
Entrades: 8 € / compra online

Els cistells de la caputxeta

Samfaina de colors fa una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol ‘Per molts anys!’, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. I és que ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. I si bé és cert que dins del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que a cada mes de l’any s’hi ha deixat caure un vers o una tonada. De poesia i de cançó. Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de colors en estat pur

Edat recomanada: de 2 a 7 anys

Fitxa artística
Veu, acordió diatònic, piano i percussions: Mirna Vilasís
Veu, guitarra, sac de gemecs, flabiol i tamborí, tarota i viola de roda: Xavi Múrcia
Producció executiva: Discos a mà
-Publicitat-