Colòmbia avui. Acords de pau i drets humans

0
colòmibia avui

Dilluns 26 de febrer de 2018
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell. Lacy, 15
18.30 h
Entrada lliure

Xerrada a càrrec de Sílvia Irene Berrocal i Edilberto Daza i. Acollits pel programa català de protecció de defensors dels Drets Humans.

Berrocal és líder social del departament d’Antioquia (Colòmbia). Ha liderat el procés de “Perdón Público” per a les famílies víctimes de la massacre de Chinita, on va perdre el seu fill, i ha aconseguit promoure un acte de perdó el 30 de setembre de 2016 en el municipi d’Apartadó, gràcies al qual afirma que “va ser capaç de perdonar” qui va matar el seu fill.

Daza és un líder camperol de la regió del Meta i El Guaviare, on porta més de 30 anys treballant per la defensa dels drets humans i el territori amb la Fundación para los Derechos Humanos en el Centro y el Oriente de Colombia (DHOC) i la Asociación Campesina de Pequeños y Medianos Productores del río Cafre (AGROGUEJAR-Cafre). A causa d’aquesta tasca ha estat amenaçat de mort i desplaçat forçosament per grups paramilitars.

 

-Publicitat-