Corroc, Escarlata Circus

0
Corroc

Dissabte 24 de febrer de 2018
LaSala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
20.00 h
Preu: 10 € / compra online

Corroc, un insòlit museu amb pedres amb forma de cor

Els éssers més antics de la Terra són les pedres. Escarlata Circus ha construït un insòlit museu a partir de rocs en forma de cor. La senyoreta Coral i el senyor Pedro reben els visitants entre xiuxiueigs, com si volguessin respectar els descans dels seus venerables convidats. Escarlata Circus batega sensibilitat pels quatre costats, una poètica desproporcionada carregada d’emotivitat en un espai íntim, molt recollit. Aquesta proposta és com un cor:  escampa la sang com el múscul més eficaç a la vegada que és vulnerable a l’amor, a sentir-se estimat.

Fitxa artística

Intèrprets: Jordi Aspa i Bet Miralta / Constructor elements: Jordi Aspa / Guió: Jordi Aspa i Laura Tajada / Direcció: Laura Tajada / Consells tècnics: Jordi Salvadó / Il·luminació: Quico Gutiérrez / Ajuda construcció suports: Carles Guardis / Producció: Marcel·lí Puig i Bet Miralta / Disseny gràfic: Münster Studio / Fotografies: Gina Aspa /Ambientació olfactiva: Dario Sirerol

Instal·lació. Edat recomanada: + 8 anys.
-Publicitat-