Crea el teu àtom. Taller El meu primer llibre de física quàntica

0
crea el teu àtom

Dissabte 3 de març de 2018
Librerió de la Plata. Sant Jaume, 8
12.00 h
Entrada lliure

Taller amb els autors del llibre El meu primer llibre de física quàntica 
Sheddad Kaid-Salah Ferrón. Il·lustrat per Eduard Altarriba. Traducció de Helena Prieto Cerezo

Tot el que ens envolta, els arbres, les pedres, la llum i fins i tot nosaltres mateixos, està compost per partícules molt i molt petites. En aquest univers minúscul, fet de matèria i energia, regeixen unes lleis tan estranyes com sorprenents. Comença a descobrir el fascinant món de la Física Quàntica amb l’ajuda del Dr. Albert.
Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació necessàries per convertir-se en científics.

-Publicitat-