«El día de la Bestia» centrarà el 7è Festival de Cinema de Terror de Sabadell

0
el día de la bestia
  •  Se celebrarà del 5 a l’11 de març
  • Programa
El Festival de Cinema de Terror de Sabadell dedicarà la seva 7a edició a la Bèstia, en homenatge al clàssic El día de la Bestia, d’Álex de la Iglesia, que l’any 1995 es va convertir en títol de culte per la seva barreja de terror, humor negre i acció. La cita se celebrarà del 5 a l’11 de març a la capital vallesana.

El reconeixement al segon film de De la Iglesia, amb els desapareguts Terele Pávez i Álex Angulo entre el seu repartiment, es materialitzarà amb la projecció d’aquest títol en la Marató Clàssica de divendres, així com la del documental Herederos de la Bestia, de Diego López i David Pizarro, que analitza i comenta El día de la Bestia amb els seus protagonistes i amb altres professionals del cinema que es consideren influenciats d’alguna manera pel film. L’homenatge també queda plasmat en el cartell del festival, creat per l’artista sabadellenc Abel Carrasco, que mostra les seves il·lustracions en una exposició a l’Acadèmia de Belles Arts.

El 7è Festival de Cinema de Terror de Sabadell manté l’estructura que ha anat consolidant en els últims anys, amb activitats diàries des del dilluns 5 de març fins al diumenge 11, de la mà de diferents entitats col·laboradores. El tret de sortida a les projeccions el donarà Les Affamés, de la mà de l’Alliance Française, el dilluns 5 de març a les 20h. Aquesta pel·lícula canadenca, dirigida per Robin Aubert, enfoca el subgènere dels zombis allunyant-se dels tòpics, amb predomini de personatges femenins i una posada en escena molt inquietant. (continua)

-Publicitat-