Duo 2sax, concert de saxo amb Ana Parejo i Laura García

0
duo 2sax

Dijous 1 de març de 2018
Acadèmia Belles Arts. Passeig Manresa, 22
19.00 h
Preu: 7 € / Club Week&: 5 €

Duo 2Sax

2Sax es un duo de saxo valencià format per l’Ana Parejo i la Laura García Albarracín. Amb la seva música aconsegueixen trencar els prejudicis que existeixen en relació al saxo com a instrument de jazz i no tan per interpretar música clàssica. Elles ens demostren la versatilitat d’aquest instrument.

En aquest concert ens faran viatjar cap a nous llocs, recorrent la història de la música de la mà de Loeillet, Boismortier i Vivaldi fins arribar a Piazzola, passant per Mozart, Haydn o Singelée.

Han estudiat al Convervatori Municipal de Música José Iturbi i toquen a la Banda de Santa Cecília del Grao de València. L’Ana estudia a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) el grau d’interpretació de saxòfon. Té una extensa formació coral i forma part del Cor Jove de l’Orfeó Català. La Laura ha estudiat interpretació de saxòfon al Conservatorio Superior de Música Salvador Seguí de Castelló. També ha estudiat flauta travessera i treballa a l’escola municipal de música de Riba-Roja i a ADISTO, un centre de persones amb diversitat funcional.

 

 

-Publicitat-