Frankenstein al TCN. Barcelona

0
frankenstein al TNC

Del 15 de febrer al 25 de març de 2018
Sala Gran. Teatre Nacional de Catalunya. Plaça de les Arts, 1 Barcelona
Preus: 14, 24, 28 € / compra online

Frankenstein de Guillem Morales, basat en la novel·la de Mary Shelley
Direcció Carme Portaceli

El clàssic de Mary Shelley sobre un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d’una societat incapaç d’assumir la diferència.

L’any 1818, Mary Shelley va dotar d’una vida perdurable el seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània, abocada a un replantejament profund de les construccions d’identitat en el nou món marcat per la industrialització i la reorganització dels poders fàctics.

Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, la directora Carme Portaceli porta a escena la història d’aquest Prometeu modern amb una dramatúrgia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel·lícula Los ojos de Julia) que indaga en els territoris més tenebrosos de la humanitat ferida del mite.

-Publicitat-