La gallina dels ous d’or. Zum Zum Teatre

0
la gallina dels ous d'or

Diumenge 4 de març de 2018
LaSala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
12.00 h
Preu: 8 € / compra online

La gallina dels ous d’or

Acabat d’estrenar i ja multipremiat! Així ha nascut aquest espectacle que narra la faula de dos grangers que van tocar la riquesa però, en un tancar i obrir d’ulls (i alguna cosa més), van caure de nou a la misèria. L’avarícia no és bona consellera… Una versió divertida, enginyosa, propera i artesanal amb un toc de música i clown que enamora. Si us va agradar La camisa de l’home feliç, correu a veure-la, que aquesta també l’apuntaran a la llista dels greatest hits del teatre familiar català. Una història de tota la vida vestida de contemporaneïtat i veritablement adreçada a tots els públics.

Fitxa artística

Espai escènic: Joan Pena / Producció: ZUM-ZUM TEATRE / Cançons: Ramon Molins / Música: diversos autors / Vestuari: Olga Cuito / Sabateria: Angel Moreno i Joan Pena / Sonorització: Sergio Sisques / Il·luminació: ZUM-ZUM TEATRE / Coordinació tècnica: STAGELAB / Fotografia: Carmen Garcia i Tony Redondo / Producció executiva: Eva Lega

-Publicitat-