Hola Miró!!! Quadern de viatge d’un Urban Sketcher

0
hola Miró

Dimarts 27 de febrer de 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
19.00 h
Entrada lliure

Presentació del llibre Hola Miró!!! a càrrec de Xavi Garriga i l’autor, Swasky, que parlaran del fer de dibuixar i del dibuix com a eina de comunicació.

Hola Miró!!! és un recorregut il·lustrat per la Barcelona de Joan Miró, on Swasky (Víctor), es troba amb Joan Miró a la casa que l’arquitecte Josep Lluís Sert va projectar per al seu amic a Barcelona. Al llarg del seu recorregut per la Fundació Joan Miró de Barcelona i per alguns dels indrets fonamentals de la vida i l’obra d’aquest gran artista, Swasky ens convida a acompanyar-lo en el seu viatge. Amb el quadern a la mà, ens anima a conèixer l’univers de Joan Miró a partir de la seva experiència personal i a gaudir-ne.

-Publicitat-