Homenatge a Debussy. Alba Ventura al piano

0
Homenatge a Debussy

Divendres 16 de febrer de 2018
Joventuts Musicals. Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrada: 15 € / compra online

Homentatge a Debussy (1918-2018) en el centenari de la seva mort
Alba Ventura, piano. Temporada de Cambra 2017/18

Nascuda a Barcelona, l’Alba va realitzar el seu debut com a solista ara fa 25 anys, quan en tenia 13 amb l’Orquestra de Cadaqués a Sant Sebastià i a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid. Des d’aleshores la seva carrera com a solista internacional no ha parat de crèixer amb invitacions d’auditoris com el Wigmore Hall, el Barbican i l’Església de St. Martin in the Fields, Concertgebouw, Musikverein, Cité de la Musique i la Sala Svetlanovsky de Moscú entre d’altres, a més de a les principals sales espanyoles, i a Bogotà i Nova Zelanda. Ha estat dirigida per personalitats com Antonini, Harth-Bedoya, Hogwood, Mas, Pons, Ros Marbà i Vasary, i ha col·laborat amb importants conjunts, com les orquestres Philarmonia i Hallé, Orchestra, London Mozart Players, Filarmònica Nacional d’Hongria, Simfònica Nacional Txeca, les principals orquestres espanyoles i els quartets Brodsky, Takacs i Casals.

Els seus darrers treballs discogràfics estan dedicats a Rachmaninov i als Études (des de Czerny a Rautavaara) i han tingut gran acollida per part del públic i la crítica.

Alba Ventura és professora titular al Conservatori Superior de Música del Liceu.

PROGRAMA

1a Part
Chopin, Sonata núm. 3

2a Part
Debussy, Estampes

Pagodes
La soirée dans Grenade
Jardins sous la pluie

Debussy, La plus que lente
Debussy, Deux Arabesques
Debussy, L’Isle Joyeuse

-Publicitat-