La Lluna + Mars Oddity. Arts Digitals

0
la lluna mars oddity

Divendres 23 de febrer de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
18.00 h
Entrada lliure

Dues propostes interactives d’arts digitals.

La Lluna

Lucía Segurajauregui i Toni Jaume proposen una instal·lació participativa que té com a protagonista a una gran esfera amb tot un co ntorn interactiu. És una entitat amb presència pròpia, amb música, llum i visuals que es crearan a mesura que hi hagi contacte amb els usuaris i el públic. És una experiència sonora i visual única on la tecnologia i les dinàmiques de joc s’entrecreuen per compondre sonoritats inesperades, amb variacions melòdiques i paisatges gràfics abstractes.

Mars Oddity

Ana Mar López i Pilar Villanueva presenten un còmic interactiu pensat per ser llegit en un navegador. Tanmateix, es planteja una futura adaptació a app o el llançament en plataformes de videojoc tipus Steam, que sovint també són espai d’experiments més narratius i experimentals. Ara, partint de la base tecnològica que han hagut de crear per fer el seu projecte, el col·lectiu es planteja la possibilitat d’escalar-ho per desenvolupar un software d’edició de còmics interactius que faci accessible aquest format a més creadors. El públic objectiu del projecte són aquelles persones interessades per la narrativa interactiva i de nous mitjans i, particularment, els aficionats als còmics.

 

-Publicitat-