Painting arrangements. Arts Visuals

0
painting arrangements

Divendres 16 de febrer de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
17.00 h
Entrada lliure

Painting arrengements

Treballar al taller o exposar? Termes antagònics? L’artista Mar García Albert explica els processos i situacions que amaga la mostra artística convencional.

“La forma en la que s’emmagatzemen els quadres en el taller em resulta interessant perquè exclou la idea d’exposició. Tal premissa autoritza un segon nivell de joc en la instal·lació que té a veure amb la lògica dels arranjaments espacials i que implica que els propis quadres, amb els seus bastidors i travessers, són usats com a elements de display, versàtils i mòbils, qüestionant el propi mecanisme d’atribució de valor. L’acció de desvetllar els processos i situacions que l’exposició convencional amaga constitueix un eix central de les meves preocupacions artístiques”.

Mar García Albert (València, 1980). Viu i treballa a París. Amb el Màster creació artística “Espaces, Lieux, Expositions et Réseaux ” (espais, llocs, exposicions i xarxes) per la Université París 1 – Panthéon Sorbonne. Ha exposat de manera individual al Parc du Coteau, Arcueil i Li DOC! (París), a la Sala Gran de LaCapella “BCN Producció 15” (Barcelona) i a la galeria Praz Delavallade (París) entre d’altres. La seva obra ha rebut diversos premis i forma part de col·leccions universitàries així com de la Fundació Banc Sabadell i del Centre Nacional Georges Pompidou de París.

En col·laboració amb Galeria SIS

-Publicitat-