El trompetista Manuel Blanco substitueix Reinhold Friedrich al Gradus ad parnassum

1

Dimecres 7 de febrer de 2018
Seu OSV. Narcís Giralt, 40
20.00 h
Entrada lliure

El trompetista Manuel Blanco substitueix Reinhold Friedrich

Finalment serà el trompetista Manuel Blanco (en substitució de Reinhold Friedrich que ha hagut de cancel·lar la seva actuació per malaltia) qui interpretarà obres de Tàrrega i Schnyder amb la brass ensemble de l’OSV i la participació d’alumnes del Conservatori de Sabadell i Terrassa. Blanco és deixeble de Friedrich i des del 2006 és el trompeta solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya.

Per cinquè any consecutiu, l’Orquestra Simfònica de Sabadell organitza el Cicle de Música de Cambra “Gradus Ad Parnassum”. Els objectius d’aquest Cicle, a més d’afavorir la pràctica de la música de cambra entre els membres de la Simfònica, són millorar la relació amb els solistes convidats i, molt especialment, contribuir a la difusió dels seus coneixements entre els estudiants de música del nostre territori.

 

-Publicitat-

1 COMENTARI