Sortegem un magnífic lot de tres vins

0
sortegem un magnífic lot

Aquest cop el regal va de cultura gastronòmica i ho fem de la mà d’Ambvi, especialistes i grans coneixedors del món del vi. Sortegem un magnífic lot de tres vins acuradament seleccionats, entre totes les persones que siguin sòcies del Club del Week&Si encara no ho ets, tens temps fins el 28 de febrer de 2018. Molta sort!

————————————————-
El guanyador és: Joan Vallbona! Felicitats!!!
————————————————–

Blanc de Primavera Rovellats (Penedès)

Blanc Primavera Rovellats
Blanc Primavera Rovellats

Exclusivament de vinyes pròpies veremades a mà.

Cupatge: 30% Chardonnay, 30% Macabeo i 40% Xarel·lo

Característiques organolèptiques: Color daurat pàl·lid amb matisos verds. Aroma subtil i elegant que evoca fruites exòtiques com la pinya o el litxi, evolucionant cap a aromes de flors blanques. Al paladar és fresc d’ entrada, però de seguida deixa notar el seu caràcter amb una discreta vinositat que condueix a un final de boca llarg i agradable

Maridatge: Com a aperitiu, per acompanyar amanides de marisc, de  favetes tendres, espàrrecs, saltats de bolets, cremes blanques i, naturalment, peixos blancs i crustacis

 

La Rosa de Raventós i Blanc (Penedès)

Raventós i Blanc La Rosa
Raventós i Blanc La Rosa

És un vi jove rosat, sedós i aromàtic, acollit a la DO Penedès i elaborat per l’emblemàtic celler Raventós i Blanc, la històrica casa d’escumosos i vins de Sant Sadurní d’Anoia

Monovarietal de Pinot Noir, cep de raïm negre originari de la Borgonya i que tan bé s’ha adaptat als diferents terrers catalans, si bé a latituds més meridionals maduri en el moment de màxima calor i produeixi d’aquesta manera vins d’alta qualitat aptes per l’envelliment, força alcohòlics, de color no gaire fosc però d’una gran complexitat aromàtica, amb sentors primaris de maduixa i cirera.

És un fresc i delicat vi rosat amb un marcat caràcter mediterrani, laminer i aromàtic, posat en relleu pels sabors d’una fruita vermella ben viva i un subtil color rosa pàl.lid.  

 

 Arraona Negre (Sabadell)

Arraona negre
Arraona negre

Merlot i Garnatxa.

Varietats procedents de la vinya de Can Gambús, al Parc Agrari de Sabadell. Aquestes vinyes formen part dels microprojectes que anem desenvolupant, any rere any, des de la Masia Can Calopa, teixint complicitats amb el territori i compartint experiències i coneixements.

Aquest vi pren el nom de l’antic poblat ibèric de Sabadell. Neix amb la voluntat de reivindicar el passat vitivinícola de la vila i recuperar-ne els valors agrícoles, culturals i paisatgístics. Amb aquest vi mantenim el treball manual a la vinya i l’aposta per una iniciativa d’agricultura social i periurbana a la vinya de Can Gambús, al Parc Agrari de Sabadell, que L’Olivera gestiona des del 2010.

 

Ambvi, molt més que una botiga de vins

Tots sabem que escollir un bon vi no és fàcil. I aconseguir ser-ne experts, encara menys. Per això s’agraeix tant quan trobes algú que coneix el producte en profunditat i que et sap fer recomanacions excel·lents per a cada ocasió.

Al darrera d’Ambvi hi trobem la Meritxell Marull. Atenta, experta, àgil, que et saps escoltar i et sap guiar. Tot just entrar en aquest espai del carrer de Gràcia, 168 comença la immersió pel món del vi, olfactiu, visual, sensorial, entre una àmplia oferta on destaca la qualitat del producte i el bon coneixement a l’hora de seleccionar-lo.

logo Ambvi

 

-Publicitat-