Sorteig entrades Mecal Terror!

0
mecal terror 2020 estruch sabadell

T’agrada patir?

Sorteig entrades Mecal especial Terror!

Sortegem 2 entrades dobles perquè no et perdis la sessió especial dels curtmetratges Mecal d’aquest dimecres 11 de març a l’Estruch.
>> els guanyadors són: Ivan Barrios i Irene Hidalgo. Felicitats! <<

En aquesta sessió especial Terror es projectaran sis curtmetratges de ficció procedents d’Espanya, Suïssa, Països Baixos, Irlanda i França. Dins el marc del 9è Festival de Cinema de Terror de Sabadell.

Programació

La Persistente (Jérôme Barthelemy, França, 2018) Ficció, 22 min.
Una estació d’esquí d’alguna part dels Pirineus francesos. L’Iván es mor per la seva moto. Sensible, encantadora i “respirant”: així és La Persistente. Quan un rival local li pren, només pot pensar en recuperar-la.

La Mirilla (Enrique Manzo Escamilla, Mèxic, 2018) Ficció, 8 min.
Un home que estava dormint en el seu sofà sent crits fora del seu apartament. Quan mira per l’espiell veu a una dona en problemes però quan obre la porta per a ajudar-la descobreix una cosa que no pot entendre.

Who’s that at the back of the bus? (Philip Hardy, UK, 2018) Ficció, 5 min.
Sola, al segon pis del bus nocturn, a la vella senyora Joyce la sotja una aparició poc comú.

Hair Wolf (Mariama Diallo, Estats Units, 2018) Ficció, 7 min.
Els empleats d’una perruqueria afroamericana espanten un nou monstre: una dona blanca que intenta xuclar l’ànima als afroamericans.

Cerdita (Carlota Martínez-Pereda, Espanya, 2018) Ficció, 14 min.
La Sara és una adolescent amb problemes d’obessitat que viu atemoritzada per les burles d’unes mocoses, de vacances al seu poble. Ni tan sols la Clàudia, amiga de la infància, surt a defensar-la cuando és assetjada per un desconegut i li roben la roba a la piscina. El llarg camí de tornada marcarà el que li quedi de vida.

Miedos (Germán Sancho, Espanya, 2018) Ficció, 9 min.
Les pors més esgarrifoses s’apoderen d’una nena a la seva habitació quan s’apaguen les llums, abans d’anar-se’n a dormir. El seu pare intenta calmar-la, però la foscor i la por a allò desconegut són més poderoses. Alguna cosa encara pitjor està a punt d’arribar, i amaga una realitat terrorífica.

-Publicitat-