Mecal Terror 2020, Festival de Terror de Sabadell

0
mecal terror 2020 estruch sabadell

Dimecres 11 de març de 2020
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 5€ / compra online

Sortegem 2 entrades dobles !Envia un correu a weekand@weekand.net, indicant nom i telèfon, abans d’acabar el dimarts 10 de març. Molta sort!

<< Els guanyadors són: Ivan Barrios i Irene Hidalgo. Felicitats! <<

Mecal Terror 2020, Festival de Terror de Sabadell

Qualitat, diversitat i originalitat són trets distintius del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que és considerat un dels certàmens més consolidats del país. En aquesta sessió especial Terror es projectaran sis curtmetratges de ficció procedents d’Espanya, Suïssa, Països Baixos, Irlanda i França. Dins el marc del 9è Festival de Cinema de Terror de Sabadell.

La Persistente (Jérôme Barthelemy, França, 2018) Ficció, 22 min.
Una estació d’esquí d’alguna part dels Pirineus francesos. L’Iván es mor per la seva moto. Sensible, encantadora i “respirant”: així és La Persistente. Quan un rival local li pren, només pot pensar en recuperar-la.

La Mirilla (Enrique Manzo Escamilla, Mèxic, 2018) Ficció, 8 min.
Un home que estava dormint en el seu sofà sent crits fora del seu apartament. Quan mira per l’espiell veu a una dona en problemes però quan obre la porta per a ajudar-la descobreix una cosa que no pot entendre.

Who’s that at the back of the bus? (Philip Hardy, UK, 2018) Ficció, 5 min.
Sola, al segon pis del bus nocturn, a la vella senyora Joyce la sotja una aparició poc comú.

Hair Wolf (Mariama Diallo, Estats Units, 2018) Ficció, 7 min.
Els empleats d’una perruqueria afroamericana espanten un nou monstre: una dona blanca que intenta xuclar l’ànima als afroamericans.

Cerdita (Carlota Martínez-Pereda, Espanya, 2018) Ficció, 14 min.
La Sara és una adolescent amb problemes d’obessitat que viu atemoritzada per les burles d’unes mocoses, de vacances al seu poble. Ni tan sols la Clàudia, amiga de la infància, surt a defensar-la cuando és assetjada per un desconegut i li roben la roba a la piscina. El llarg camí de tornada marcarà el que li quedi de vida.

Miedos (Germán Sancho, Espanya, 2018) Ficció, 9 min.
Les pors més esgarrifoses s’apoderen d’una nena a la seva habitació quan s’apaguen les llums, abans d’anar-se’n a dormir. El seu pare intenta calmar-la, però la foscor i la por a allò desconegut són més poderoses. Alguna cosa encara pitjor està a punt d’arribar, i amaga una realitat terrorífica.

A continuació de la sessió dels curtmetratges de terror del MECAL es projectarà un documental del Festival de Terror d’enguany.

Zombies en el cañaveral. De Pablo Echembri (Argentina, 2019) Ficció, 88 m. Un llargmetratge de terror amb fortes al·legories polítiques. En col·laboració amb el Festival de Documentals ”Indocumentari”
-Publicitat-