A pulmó, de Sergi Mingote. Cinema de muntanya

0
a pulmo cinema muntanya

Dijous 12 de març de 2020
UES. Salut, 14
19.30 h
Entrada lliure

A pulmó, de Sergi Mingote. Cinema de muntanya

50 anys. Cicle de cinema de muntanya.

Una historia de superació, de valors, de reptes i somnis. És el documental que complementa el llibre del mateix nom, publicat per Ediciones Desnivel, on explica de manera molt amena les seves vivències i experiències durant el seu repte a Himàlaia 2X3X8000. En 367 dies, Mingote va fer cim a 6 vuitmils: Broad Peak, K2, Manaslu, Lhotse, Nanga Parbat i Gasherbrum II sense l’ajuda d’oxigen artificial. A Pulmó, el documental, mostra l’essència de l’ascenció a aquests 6 vuitmils, a l’hora que explica el projecte inclusiu i solidari que hi ha al darrera.

Durada: 70 minuts
Posteriorment, col·loqui amb l’autor.

I després de la projecció, sopa amb el protagonista. Al bar de la UES.

-Publicitat-