Three towers in the summer. Cinema de Muntanya

0
three towers ues muntanya

Dimarts 10 de març de 2020
UES. Salut, 14
19.30 h
Entrada lliure

Three towers in the summer. Cinema de Muntanya

Dirigit per David Palmada “Pelut”. 50 anys. Cicle de cinema de muntanya.

Unes vacances als Estats Units. Un destí: El Capitán al Parc Nacional de Yosemite. Però per raons del destí, tot plegat s’acabava convertint en una carrera d’esprint al desert d’Utah per repetir tres de les vies més dures d’escalada artificial que hi ha a les Fisher Towers, totes del gran escalador extrem Jim Beyer: Death of American Democracy (5.10, A4 X) a la Kingfisher, Run Amok (5.9, A3 R) a la Echo Tower y World’s end (5.9, A4 X) al Titan. Pelut va compartir aquesta carrera de 12 dies a 45 graus amb Víctor Sanbaudilio ‘Samba’, que visitava per primera vegada els Estats Units.

Unes vacances a l’infern, que queden recollides a Three Towers in the Summer, una pel·lícula divertida i intensa, per la dificultat i singularitat de las vies i per la duresa de les condicions, que no deixa indiferent a ningú

 

Durada: 60 minuts
Posteriorment, col·loqui amb l’autor.

I després de la projecció, sopa amb el protagonista. Al bar de la UES.

-Publicitat-