Terror buit d’Abel Carrasco i 50h17’51” d’Alberto Gil

0
terror buit

Fins l’11 de març de 2018
Acadèmia de Belles Arts. Passeig Manresa, 22
Entrada lliure

Inauguració de dues exposicions

Terror buit, l’exposició del festival

S’acosta la 7a Edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell (7-11 març) i, per escalfar motors, s’inaugura aquesta mostra de l’Abel Carrasco, il·lustrador, autor dels cartells del festival.

L’Abel Carrasco fa vint anys que es dedica al món de les arts gràfiques. A l’any 2000 publica un llibre de conceptart. de personatges en nuestro país y en países vecinos como Francia, Bélgica y Suiza en editoriales como Norma editorial o Paquet Editions, realizando también campañas de publicidad para marcas como Panrico y Frigo. Entre el 2000 i 2002 es va dedicar a dibuixar, colorejar i guionitzar histtòries per a nens a la coneguda revista Dibus i Dibucómics de Norma Editorial.

Ha il·lustrat el joc de cartes Crunch Time, basat en Scrum i en la creació de videojocs. Ha sigut formador en tallers d’sketch urbà a Barcelona. Fins fa poc ha sigut lead artist i ha dirigit un petit equip gràfic a una empresa de Gambling i ha col·laborat amb revistes d’humor gràfic com Amaníaco.

50h17’51” d’Alberto Gil

Alberto Gil Casedas va ser premiat la passada edició d’Art Emergent Sabadell 2016.

Presenta “50h 17’ 51’’ Gráficos de esperas. Itinerarios sobre el no-lugar.”
Projecte financiat per a les ajudes Injuve per a la creació jove 2017/2018.

El projecte recull la realització d’un viatge ininterromput en autóbus per la perifèria de la península i com aquest viatge acull arxius generats durant l’espera a diferents no-llocs (estacions d’autobús) a través d’una sèrie de gràfics que pretenen fer visible l’ocupació del temps perdut.

El treball de l’Alberto Gil se centra en la contabilització/catalogació d’accions d’allò quotidià que evidencien la pèrdua de temps, temps sense ús, absurds o en blanc. Lligat a les pràctiques situacionistes en referència als no-llocs, tan de forma física com mental.

-Publicitat-