The Band Olers, concert vermut

0
The Band Olers

Diumenge 11 de febrer de 2018
La Capella. Parc de Can Gambús, 1
12.30 h
Entrada lliure

The Band Olers

No ens vam conèixer en una estació de tren amb un disc d’en Muddy Waters a sota el braç, ni comprant les entrades per anar a veure un concert dels Black Crowes, diuen. Tot va començar en finalitzar l’anterior projecte musical, quan van decidir emprendre el viatge que sempre havien volgut fer: The Band Olers, nom que juga amb la típica denominació de grup anglosaxó barrejada amb la figura catalana del bandoler: un “outsider” al marge de la llei; com a imatge metafòrica de tot aquell que vol fer Rock, en aquest país, actualment.

The Band Olers són una banda de “Rock fugitiu” que es desmarca de les tendències musicals del país oferint una proposta sincera i un directe enèrgic i potent amb una sòlida base de rock mesclat amb Blues, Soul i Funk, entre d’altres estils.

 

-Publicitat-