Torna Peter Pan al Teatre Sant Vicenç. Última setmana!

0
peter pan

Diumenge 8 d’abril de 2018
Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal, 103
Horaris: 11.30 i 18.00 h (excepte 24 de març 18.00 h i 25 de març 11.30 h)
Entrada: 10 € / Club Week&: 8 € / taquilla teatre

Torna Peter Pan, una obra obra plena de màgia, il·lusions i somriures

Peter Pan, el noi que no es volia fer gran, coneix els nens de la família Darling i se’ls emporta al país de Mai Més. Allí, juntament amb els nens perduts, els pirates, els indis i les sirenes, hauran d’enfrontar-se al maleït Capità Garfi.

El Sant Vicenç torna a posar en escena una de les obres més exitoses d’aquests darrers anys amb l’adaptació del clàssic de James Matthew Barrie, Peter Pan. Si bé es manté l’essència de l’anterior producció, també s’incorporen una important sèrie de novetats. Tindrem nostàlgia i sorpresa a parts iguals.

Toni Ten i en Pep Cañadell tornen a formar un tàndem en la direcció i la producció, i s’incorporen la Clara Camps i l’Anna Palau com a ajudant de direcció i cap de coordinació i comunicació, respectivament. En la materialització del projecte han tornat a ser claus les mans del pares, mares, socis i sòcies de l’entitat, que han col·laborat incansablement. Entre tots ells, cal destacar la col·laboració de la Marta Daunis i l’Hilari Sans amb l’utillatge, i la d’en Sergi Macià en el muntatge de la Campaneta.

A nivell escenogràfic, la proposta seguirà els mateixos patrons que en les anteriors posades en escena, amb els laterals ocupats per la muntanya dels Nens Perduts i un espectacular vaixell pirata. Les projeccions, que juguen un rol importantíssim en aquest màgic espectacle, també han estat actualitzades. I la tecnologia permetrà fer volar Peter Pan un cop més, i embadalir petits i grans.

Si bé no és un musical, les cançons, com “Som pirates” o “Creiem en les fades”, que complementen el text, de ben segur tornaran a emocionar a la platea i seran un dels punts àlgids del muntatge.

Renovació del 95% en l’equip artístic

Amb un canvi total en els papers principals. Els Peter Pan d’enguany seran en Jan Daunis i l’Albert Enrique, essent l’Anna López i la Laura Mendoza la seva Ombra. A cals Darling,
la Nana (Laura Lozano i Beatriu Boronat), tornaran a cuidar dels germans Wendy, John i Michael, encarnats per Laura Hernández i Carina Freixas, Arnau Rodríguez i Marc Alés, i Jordi Hernández i Daniel Marquina, respectivament. La família la completen Gerard
Llobregat i David Borrell com el pare (que també interpretaran al Cap Indi), i Clara Camps i Alícia Temprado com la mare. Al País de Mai Més, l’arxienemic d’en Peter Pan, el temible Capità Garfí estarà interpretat pel Lluís Olivella i en Bernat Borràs, flanquejat pel
divertit Smee (Marc Pont i Francesc Rocamora). Al campament indi, a més del ja esmentat Cap, l’Elisabet Clusella i la Montse Fargas seran les mares de la Tigrídia, encarnada per la Marta Coma i la Laia Pla.

-Publicitat-