Work into the light. Slidemedia: 20 anys d’arts visuals

0
work into the light

Divendres 9 i dissabre 10 de feber de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
Entrada lliure

Work into the light

El col·lectiu sabadellenc Slidemedia, amb Fausto Morales al capdavant, són pioners en les visuals al nostre país. Ens conviden a fer un itinerari per les diferents dependències de L’Estruch durant el qual exhibiran una retrospectiva del seu treball mitjançant projeccions, instal·lacions artístiques interactives, screenings… i també ens mostraran obres actuals i projectes de futur. Hi podrem veure dues de les seves noves instal·lacions: Immercative i Aleph.

Programa

Divendres 9 de febrer 

Presentació i xerrada oberta amb Alfons Borrell. 17.00 h
Espai d’exposició – Recull de materials, obres documentades, micromàppings en maquetes i cartellisme
Màpping arquitectònic–A la façana de L’Estruch
Immeractive – Instal·lació interactiva sonora
Pi-Reloaded – Video escultura interactiva sonora
Aleph– Video instal·lació hologràfica
Umbilical – Concert de piano en directe amb David Pradas. 21.00 h

Dissabte 10 de febrer

– AV Live Act – Actuació de James Custodio (música + videoprojeccions). 21.00 h

Recorregut dels Slidemedia

El col·lectiu Slidemedia va iniciar el seu camí pels volts de l’any 2000, però té el seu origen a la galeria local D’Arts, on a mitjans dels noranta hi presentava els primers muntatges visuals amb projeccions de diapositives. En l’actualitat treballa projectes amb enfocaments diversos: instal·lacions artístiques en espais (mappings arquitecturals, projectes interactius, experimentals, teatrals i escenogràfics, etc.), motion graphics per a espectacles i treballs comercials, direcció d’art i diferents tipus de projectes tècnics i instal·lacions que els han permès guanyar el ‘Premio Luz y Vanguardias’ de Salamanca al 2016.

Col·labora: Galeria Sis.

-Publicitat-