8 poetes universals. Cicle de lectures poètiques

0
8 poetes universals

Dimecres 14 de març de 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
19.00 h
Entrada lliure

8 poetes universals. Sessió 1: Rainer Maria Rilke

Cicle anual de poesia que revisarà enguany els grans poetes universals a qui han estat dedicats els volums de la col·lecció Quaderns apareguts des de 2011: Rilke, Emily Dickinson, Giussepe Ungaretti, W. H. Auden, Paul Éluard, Pier Paolo Pasolini, Sophia de Mello Breyner Andresen i Léopold Sédar Senghor.

La primera sessió està dedicada al poeta Rainer Maria Rilke i anirà a càrrec de Josep Gerona. Rilke és el poeta en llengua alemanya més important de la primera meitat del segle XX. Amb arrels en el postromanticisme i el simbolisme, els supera amb una poesia de caire vital i metafísic, sense anar a caure en els experimentalismes avantguardistes.

Organitza: Papers de Versàlia
Es lliurarà als assistents uns fulls amb els poemes comentats en cada acte.

-Publicitat-